Красный день календаря
|
|
| 61 01.11.2009, 18:50
|
-
hanni
murder mitten
Награды: | |
|
хули ржёшь? Quote (Сакура-Харуно) и те тогоже) спс Quote (Сакура-Харуно) а я испарюсь или превращусб в волка и исчезну! волк в проход мышки не влезет
|
| | |
| 62 01.11.2009, 19:00
|
-
Сакура-Харуно
|
Quote (MikeRise) волк в проход мышки не влезет значит просто исчезну!
"Посмотрите на меня сверху в низ- и увидете дурака. Посмотрите на меня снизу в верх- и увидете господина. Посмотрите мне прямо в глаза и увидете себя!" © Чарльз Мэнсон
"Это я возьму пистолет. Это я зарежу его. Я сниму с предохранителя оружие и нажму на курок. Но... их убьет твой приказ" © Хельсинг
|
| | |
| 63 01.11.2009, 19:02
|
-
hanni
murder mitten
|
Quote (Сакура-Харуно) значит просто исчезну! я спрашиваю...хули ржёшь?
|
| | |
| 64 01.11.2009, 19:11
|
-
Сакура-Харуно
|
Quote (MikeRise) я спрашиваю...хули ржёшь? представляю как это будет
"Посмотрите на меня сверху в низ- и увидете дурака. Посмотрите на меня снизу в верх- и увидете господина. Посмотрите мне прямо в глаза и увидете себя!" © Чарльз Мэнсон
"Это я возьму пистолет. Это я зарежу его. Я сниму с предохранителя оружие и нажму на курок. Но... их убьет твой приказ" © Хельсинг
|
| | |
| 65 01.11.2009, 19:12
|
-
hanni
murder mitten
|
Quote (Сакура-Харуно) представляю как это будет ду ю андерстенд? Whooly rzhesh?
|
| | |
| 66 01.11.2009, 19:28
|
-
Сакура-Харуно
|
Quote (MikeRise) ду ю андерстенд? Whooly rzhesh? ты всеравно не поймеш...
|
| | |
| 67 01.11.2009, 21:45
|
-
CHELS
Невероятный
|
Заранее извинтиляюсь за матерные выражения))) ПІЗДЄЦ НЕ ІГНОРУЙ ЦЕ! Увага! Україні приходить піздєц. В Україну занесли невідому хворобу. Симптоматика: дибілізм, заторможенність, паніка, массове одягання шарфів на їбальнік, намордніків на писок, психоз при чуєнні звуків кашлю, віра в Великих Магів-Целителів які літають на вертольотах і розбризкують чарівні, мега-убер-супер еффективні ліки від Свинячого Грипу АH1N1. Анамнез: хвороба починається при прослуховуванні, перегляді ЗМІ, спілкування з уже зараженими представниками людської раси, починається паніка, массове скуповання усіх ліків в аптеках, похуй від чього, главне купити (особливо массово почали рокуповувати давно вже застоявшіся на складі аптеки препарати типу "пурген"), массове поїдання часнику , цибулі та лимонів (і заробляння різного типу гастритів) і росповсюдження чуток по типу "іспорчений телефон" (тіпа в мене захворів друг свата брата сестри мого батька по маминій лінії, температура - лопає градуснік, очі вилазять з орбіт, відпадають ноги, вуха скручуються в трубочку, руки вигинаються на другу сторону, тіло приймає колір гнилого банану, хоча насправді тіп кашляє бо курить дохуя). ЗАСОБИ ЛІКУВАННЯ: - засовування затичок в вуха; - заліпити очі пластіліном; - пити всьо шо горить і має вище 40%; - піти поїбатись (накрайняк вздрочнути); - взяти обріз і іти хуярити заражених людей
|
| | |
| 68 01.11.2009, 23:14
|
-
Simply_Doll
Успей нарисовать мечту...
|
Quote (AngeLas) ПІЗДЄЦ НЕ ІГНОРУЙ ЦЕ! Увага! Україні приходить піздєц. В Україну занесли невідому хворобу. Симптоматика: дибілізм, заторможенність, паніка, массове одягання шарфів на їбальнік, намордніків на писок, психоз при чуєнні звуків кашлю, віра в Великих Магів-Целителів які літають на вертольотах і розбризкують чарівні, мега-убер-супер еффективні ліки від Свинячого Грипу АH1N1. Анамнез: хвороба починається при прослуховуванні, перегляді ЗМІ, спілкування з уже зараженими представниками людської раси, починається паніка, массове скуповання усіх ліків в аптеках, похуй від чього, главне купити (особливо массово почали рокуповувати давно вже застоявшіся на складі аптеки препарати типу "пурген"), массове поїдання часнику , цибулі та лимонів (і заробляння різного типу гастритів) і росповсюдження чуток по типу "іспорчений телефон" (тіпа в мене захворів друг свата брата сестри мого батька по маминій лінії, температура - лопає градуснік, очі вилазять з орбіт, відпадають ноги, вуха скручуються в трубочку, руки вигинаються на другу сторону, тіло приймає колір гнилого банану, хоча насправді тіп кашляє бо курить дохуя). ЗАСОБИ ЛІКУВАННЯ: - засовування затичок в вуха; - заліпити очі пластіліном; - пити всьо шо горить і має вище 40%; - піти поїбатись (накрайняк вздрочнути); - взяти обріз і іти хуярити заражених людей жах просто жах 
Не бойтесь совершенства. Вам его не достичь.(Сальвадор Дали)
|
| | |
| 69 02.11.2009, 11:36
|
-
Неджи
big eye
|
Quote (AngeLas) Заранее извинтиляюсь за матерные выражения))) ПІЗДЄЦ НЕ ІГНОРУЙ ЦЕ! Увага! Україні приходить піздєц. В Україну занесли невідому хворобу. Симптоматика: дибілізм, заторможенність, паніка, массове одягання шарфів на їбальнік, намордніків на писок, психоз при чуєнні звуків кашлю, віра в Великих Магів-Целителів які літають на вертольотах і розбризкують чарівні, мега-убер-супер еффективні ліки від Свинячого Грипу АH1N1. Анамнез: хвороба починається при прослуховуванні, перегляді ЗМІ, спілкування з уже зараженими представниками людської раси, починається паніка, массове скуповання усіх ліків в аптеках, похуй від чього, главне купити (особливо массово почали рокуповувати давно вже застоявшіся на складі аптеки препарати типу "пурген"), массове поїдання часнику , цибулі та лимонів (і заробляння різного типу гастритів) і росповсюдження чуток по типу "іспорчений телефон" (тіпа в мене захворів друг свата брата сестри мого батька по маминій лінії, температура - лопає градуснік, очі вилазять з орбіт, відпадають ноги, вуха скручуються в трубочку, руки вигинаються на другу сторону, тіло приймає колір гнилого банану, хоча насправді тіп кашляє бо курить дохуя). ЗАСОБИ ЛІКУВАННЯ: - засовування затичок в вуха; - заліпити очі пластіліном; - пити всьо шо горить і має вище 40%; - піти поїбатись (накрайняк вздрочнути); - взяти обріз і іти хуярити заражених людей кто афтар этой хрени?
|
| | |
| 70 02.11.2009, 11:55
|
-
hanni
murder mitten
|
Quote (Сакура-Харуно) ты всеравно не поймеш... ты гавари гавари Quote (AngeLas) ЗАСОБИ ЛІКУВАННЯ: - засовування затичок в вуха; - заліпити очі пластіліном; - пити всьо шо горить і має вище 40%; - піти поїбатись (накрайняк вздрочнути); - взяти обріз і іти хуярити заражених людей ты уже проверял?
|
| | |
| 71 02.11.2009, 12:00
|
-
Сакура-Харуно
|
Quote (MikeRise) ты гавари гавари я уже все сказала
|
| | |
| 72 02.11.2009, 12:04
|
-
hanni
murder mitten
|
Quote (Сакура-Харуно) я уже все сказала ну нэ, я от тя ваще тащусь
|
| | |
| 73 02.11.2009, 12:07
|
-
Сакура-Харуно
|
Quote (MikeRise) ну нэ, я от тя ваще тащусь да я такая непонятная
|
| | |
| 74 02.11.2009, 12:11
|
-
hanni
murder mitten
|
Quote (Сакура-Харуно) да я такая непонятная прям как кубик-рубик
|
| | |
| 75 02.11.2009, 12:13
|
-
Сакура-Харуно
|
Quote (MikeRise) прям как кубик-рубик не сравнивай ведьму с какимто Рубиком причем кубиком
|
| | |
| 76 02.11.2009, 12:17
|
-
hanni
murder mitten
|
Quote (Сакура-Харуно) не сравнивай ведьму с какимто Рубиком причем кубиком тогда овал-рубик
|
| | |
| 77 02.11.2009, 12:27
|
-
Сакура-Харуно
|
Quote (MikeRise) тогда овал-рубик
|
| | |